Ervaringen

SIgrid weet op een zachte manier diepere lagen bloot te leggen met heel veel respect voor timing en ritme.

-Walthera-

Ik heb geleerd meer naar mijn gevoel en hart te luisteren en te leven. In tegenstelling tot voornamelijk in en vanuit mijn hoofd te leven. En het heeft me echt meer bewust gemaakt van mijn non verbale signalen wat ook meer rust geeft in mijn hoofd. Ik ben me meer bewust wat situaties met me doen en kan deze benoemen naar andere mensen waardoor er meer verbondenheid en intimiteit ontstaat.
Ik heb de behandelingen als erg fijn ervaren. Het is minder zweverig dan ik dacht. Sigrid is een fijne haptotherapeut.

-Nina-

Sigrid gaat heel natuurlijk met situaties om of ze nou comfortabel zijn of niet.  Ze schept ruimte om te zijn en te ademen en te ontspannen.  Onze dochter heeft veel handvaten gekregen om meer in haar lijf te zakken en Sigrid heeft ons als ouders bewegingen laten zien die we kunnen observeren en waar we weer een nieuwe beweging in relatie tot onze dochter mee kunnen inzetten. Veel dank daarvoor!.

-Olivia-

Je hebt me laten kennismaken met een prachtige vorm van therapie die me echt veel heeft bijgebracht.  Ik kon in alle rust mijn verhaal doen en het samen door oefeningen en aanraken op onderzoek gaan naar wat er speelde, heb ik als erg plezierig ervaren. Ik sta al dichter bij mezelf en keek altijd uit naar de sessies. Wat deed het me deugd!

 

-Emilie-