Haptotherapie Amsterdam Noord & Waterland

Mijn praktijk voor haptotherapie Leven met Gevoel is vanaf de start gevestigd op een prachtige plek in Amsterdam Noord: aan de rand van het NDSM-terrein. In een rustige en lichte ruimte begeleid ik hier mensen met uiteenlopende vragen. En vanaf 1 september 2022 doe ik dit ook vanuit hartje Monnickendam. In samenwerking met Haptonomie Waterland breid ik mijn werkzaamheden uit naar dit prachtige stadje.

Haptotherapie kan gaan om stress gerelateerde klachten, om burn-out maar ook om vragen over (hoog)gevoeligheid, omgaan met emoties en persoonlijke groei. Al mijn hele leven hou ik van mensen, van (levens)verhalen en van het vormgeven van een authentieke levenshouding. Allereerst in mezelf. Een doorlopend proces van waaruit ik inmiddels veel waardevolle inzichten en ervaring kan putten om ook een ander te begeleiden.

Haptotherapie in Amsterdam Noord & Waterland staat voor een Leven met Gevoel. Niet het hoofd, gedachten, kaders en verwachtingen zijn uitgangspunt. We kijken samen naar wat jou beweegt en raakt. Welke emoties en gevoelens komen voorbij. Hoe ga jij om met contact. Wat mag jij vanuit jezelf laten zien aan het leven. Aanraking is belangrijk onderdeel van de sessies. Aanraking die erop is gericht jou als ‘hele’ mens, als meer dan een lijf te zien. Daarnaast werk ik veel met ervaren en bewegen in de ruimte. Dit kan met ballen, hoepels, een wiebeltol en soms ontstaat er ‘zomaar’ iets in het moment. (Oude) patronen zijn niet alleen voelbaar in ons lichaam maar komen ook naar voren in hoe we ons lijf bewegen en laten bewegen. Altijd weer prachtig en vaak ontroerend om meer eigen wegen te (her)ontdekken.

Haptotherapie in Amsterdam Noord & Waterland. Daar waar de rust van Waterland en het ruige randje van de NDSM samenkomen. Een Leven met Gevoel. Je bent van harte welkom om een keer te komen kennismaken en ervaren.